X
Recomanda unui prieten
TRIMITE
Livrare Touch Media Advertising

Livrare

Pentru Constanta si Bucuresti livrarea este gratuita, in functie de produsul comandat, greutatea si marimea acestuia. Pentru restul oraselor din tara, Onlineprint va trimite comanda prin Urgent Curier sau alti curieri agreati. Tariful de transport si taxa de ramburs vor fi suportate integral de catre beneficiar.

Timpul de livrare depinde de stocul mereu in schimbare pe care il avem si de furnizorii nostri. De aceea, orice produs va avea un termen de livrare ce va fi comunicat inainte de comanda.

Livrarea va fi cuprinsa intre 24 si 48 de ore din momentul in care se confirma plata sau avansul unei plati. Timpul de livrare depinde in cea mai mare masura de serviciul de curierat. 

Online Print realizeaza si ofera productie publicitara si servicii tipografice, pliante, flyere, mape, afise, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui. 

Pentru detalii suplimentare despre transport, va rugam sa ne contactati.