X
Recomanda unui prieten
TRIMITE

Comenzi pentru flyere, pliante, mash, rollup si alte produse prin OnlinePrint in Constanta

Call Center Online Print
Comenzi Touch Media Advertising
Productie Publicitara

Orice comanda se va face prin email, formularul de contact sau telefonic. In cazul comenzilor facute prin email sau prin intermediul unui formular, un reprezentant OnlinePrint va va contacta pentru stabilirea anumitor detalii legate de executie.

Indiferent de comanda si de valoarea ei, platile se vor face in avans prin OP, Numerar ( la sediul societatii Serigrafic ) sau prin fila CEC ori Bilet la Ordin.

Grafica si Creatie

Pentru serviciile de creatie, plata se va face dupa ce se va prezenta un demo cu grafica. Pentru ca un client sa aiba acces la grafica finala va trebui sa o achite integral si, imediat dupa aceea aceasta, o va primi in format electronic prin email sau prin alte metode de transfer.

Imagini si Copyright

Onlineprint va incerca sa foloseasca, pentru grafica, imagini gratuite. In cazul in care clientul doreste sa achizitioneze imagini, va putem oferi consultanta necesara achiztionarii lor, acesta sarcina intrand in atributiile beneficiarului si nu ale prestatorului. In anumite cazuri, Online Print poate procura imaginile pentru client, dar doar daca plata acestora se va face in avans.

Dreptul asupra graficii realizate va fi transferat catre beneficar imediat dupa plata acesteia.

Bunul de Tipar

Clientul este obligat sa dea Bunul de Tipar asupra graficii. Acest bun de tipar se va da numai prin email la adresa de email comenzi@onlineprint.ro si va reprezenta acceptul beneficiarului asupra graficii. In urma acceptului, clientul nu poate refuza materialele deja produse, daca acestea au greseli.

Calitatea si Executia

OnlinePrint foloseste materiale in functie de cerintele fiecarui client in parte. Pentru tiparul offset si digital, trebuie sa acceptati faptul ca imaginea de pe monitor nu va fi identica cromatic cu cea produsa. Acest lucru se intampla datorita calibrarii monitoarelor, calibrare ce este intotdeauna diferita.

Pentru orice alte nelamuriri, va rugam sa ne contactati.
www.onlineprint.ro